SPIRULINA EN AFVALLEN

SPIRULINA EN AFVALLEN
Dat spirulina je helpt om meer opgeslagen lichaamsvet te verbranden en om gemakkelijker afvallen mogelijk te maken is geen fabeltje. Integendeel, het werd al vele malen wetenschappelijk bewezen. Verwacht van spirulina uiteraard geen wonderen. Zoals je overgewicht er niet van de ene op de andere dag kwam, zo ben je ook niet in een handomdraai van je overgewicht verlost.

Snel afvallen zonder jojo effect
Snel afvallen zonder jojo effect is onmogelijk. Dat realiseer je uitsluitend met een gezond, evenwichtig en gevarieerd eetpatroon en voldoende beweging. Spirulina kan je wel helpen om meer lichaamsvet te verbranden en gemakkelijker afvallen. Zijn hoog eiwitgehalte zorgt immers voor een langer verzadigd gevoel waardoor je honger langer uitblijft en je automatisch… minder eet. Een langer voldaan gevoel verkleint tevens je trek in zoete en ongezonde tussendoortjes en ook dat helpt je uiteraard om sneller overgewicht te verliezen. Andere bronnen van eiwitten zijn vlees, kip, en eieren. Eiwitten uit spirulina zijn echter in water oplosbaar waardoor ze veel sneller door ons lichaam worden opgenomen.

Nog meer vet verbranden en gewicht verliezen
Wil je nog meer vet verliezen en gemakkelijker afvallen? Neem dan zo’n half uur voor iedere maaltijd een dosis spirulina zoals voorgeschreven op de bijsluiter. Je zult dan opvallend minder eten, met het gekende gevolg. Door het dagelijks gebruik van spirulina voor iedere maaltijd zul je dit regime ook veel langer volhouden.

Geeft meer energie
Spirulina zorgt tevens voor meer energie. Dat is uiteraard een belangrijke factor die helpt bij het afvallen. Met een grotere energievoorraad ben je actiever en beweeg je meer. Een gezond eetpatroon met gezond eten alleen is onvoldoende om je gezond gewicht te bereiken én te behouden. Gezond eten zorgt voor 70% van je gewichtsverlies. De overblijvende 30% moet van meer bewegen komen. Spirulina is als bron van langdurige energie uitstekend om dit te realiseren. Het zorgt tevens voor geen nadelige neveneffecten zoals dat bijvoorbeeld bij koffie en andere cafeïnehoudende dranken wel het geval is. Om gezond gewicht te verliezen neem je dagelijks 3 gram spirulina. Het positieve effect hiervan zul je al snel voelen. Zowel aan je buikomtrek als op de weegschaal.

Geef een reactie